De automonteur kijkt onder de auto met een zaklamp

Technische keuring

Technische controle: veilig op weg met Bosch Car Service

 

Hoewel voertuigen steeds moderner en veiliger worden, is het nog steeds verplicht om het voertuig regelmatig te laten controleren. In 1933 is hiervoor de technische autokeuring in het leven geroepen. Om uw wagen voor te bereiden op de technische keuring, kan Bosch Car Service Pitlane in Lint een technische controle van uw auto doen.

Wat houdt de technische controle in?

 

Om uw veiligheid in het verkeer te garanderen, moet elke auto technisch in orde zijn. Middels de technische keuring wordt onderzocht of uw voertuig aan de wettelijke bepalingen voldoet. Wilt u met een gerust hart uw auto laten keuren? Kom dan eerst bij Bosch Car Service Pitlane in Lint langs voor de technische controle. Bosch Car Service Pitlane kijkt uw auto na op verschillende elementen, zoals de lichten, de remmen en de veiligheidsgordels. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide monteurs en gebruikmakend van de beste testapparatuur.

 

 

Een betaalbare technische controle

 

Bosch Car Service Pitlane biedt een betaalbare technische controle zonder verborgen kosten. Zijn er aandachtspunten? Dan adviseren wij u hierover. Voldoet uw auto niet aan de wettelijke eisen, dan overleggen wij met u over welke reparatie noodzakelijk is en wat de kosten hiervoor zijn. Bij Bosch Car Service Pitlane in Lint weet u waar u aan toe bent.

 Un technicien Bosch Car Service effectue un contrôle technique

Uitnodiging gekregen voor een technische keuring?

 

Heeft u van de overheid een uitnodiging gekregen? En wilt u zeker weten dat uw auto door de keuring geraakt? Maak nu een afspraak voor de technische controle!

 

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen